• Hadsundvejens Skole
  • Gl. Hadsundvej 3, 8900 Randers
  • Hadsundvejens.skole@randers.dk

Samling onsdag den 8/10: trommer, guitar og sang

Bandet gav os to smagsprøver til stort bifald. Formand og næstformand i elevrådet - Mark Eriksen og Frederik Kjob (begge 9.a) - præsenterede sig for skolens elever og fortalte om elevrådets postkasse ved Thomas Kolds kontor. Vi sluttede af med fællessang og alle sang glad med på "Jutlandia".

Nyhed billede
.

Marianne Larsen den 13-10-2014
    Omtale af huskunstnerordningen på Hadsundvejens Skole, hvor skolens elever samt Bredstrupgades og Dragonvejens Børnehaver laver kunst i huskunstatelieret i skoleåret 2014-2115 under temaet "Børn sætter spor i byen". Huskunstner, professionel kunstner og billedhugger Pia Græsbøll Ottesen åbner hver tirsdag huskunstatelieret på skolen, hvor skolens klasser, de to børnehavers børnegrupper, deres lærere og pædagoger folder sig ud sammen med skolens billedkunstlærer Susanne Sørensen, som tirsdage er atelierlærer.
    Fagbladet Folkeskolen har bragt en artikel som inspiration til billedkunstlærere, hvor bladet også skriver hvordan man ansøger Statens Kunstfond om midler fra huskunstordningen.http://www.folkeskolen.dk/551093/en-billedhugger-er-flyttet-ind-paa-randers-skole
    Marianne Larsen den 01-07-2014
    Kære forældre, elever og andre interesserede.

Klik på bilaget for mere information fra informationsaftenen om skolereformen afholdt på Hadsundvejens Skole tirsdag den 24. juni 2014.

I Hadsundvejens Skoles skoleblad "Skole-Nyt" kan du læse om hvordan vi tager fat på skolereformen på Hadsundvejens Skole. Se juni-udgaven af "Skole-Nyt", som eleverne har fået et eksemplar i papirform. "Skole-Nyt" ligger også som et link på skolens hjemmeside i venstre side.

Venlig hilsen Marianne Larsen, viceskoleleder