• Hadsundvejens Skole
  • Hadsundvejens.skole@randers.dk

Båldag i indskolingen mandag den 23 juni 2014

Nyhed billede
Ud fra historien At Koge Suppe På En Sten lavede vi suppe med grøntsager. Alle børn havde en grøntsag med hjemmefra. Det var en god dag, hvor der var plads til også leg på tværs af klasserne, skære og snitte grøntsager, smage på suppen og nybagte boller og til at synge en lille bålsang.

Marianne Larsen den 03-07-2014
    Kære forældre og elever.
    På forældre- og elevintra har i fået klassens skemabrev for næste skoleår.

Kontoret har åbent igen fra kl. 8:00 til kl. 14:00 i uge 32.

Om første skoledag mandag den 11.august 2014: læs herom i skemabrevet.

For andre interesserede kan alle klassernes skemabreve læses i én samlet pdf-fil på vedhæftede bilag.

God sommerferie.
    Venlig hilsen skoleledelsen
    Marianne Larsen den 01-07-2014
    Kære forældre, elever og andre interesserede.

Klik på bilaget for mere information fra informationsaftenen om skolereformen afholdt på Hadsundvejens Skole tirsdag den 24. juni 2014.

I Hadsundvejens Skoles skoleblad "Skole-Nyt" kan du læse om hvordan vi tager fat på skolereformen på Hadsundvejens Skole. Se juni-udgaven af "Skole-Nyt", som eleverne har fået et eksemplar i papirform. "Skole-Nyt" ligger også som et link på skolens hjemmeside i venstre side.

Venlig hilsen Marianne Larsen, viceskoleleder
    Morten Fogdahl-Wiese den 24-06-2014
    Forældreinformation vedrørende SFO.

Børn som skal i ferie-SFO i ugerne 28+31 har idag fået forældreinforationer med hjem i tasken.
    Herudover skal jeg informere om at alle 3. klasses elever bliver administrativt udmeldt den 31.7. fra SFO. Dette betyder også at børn fra 3. klasse ikke kan bruge SFOens pasningstilbud efter denne dato.

SFO flytter lokaler.........se vedhæftede fil.

God sommerferie til jer alle.

/Morten