• Hadsundvejens Skole
    Lene Skovgaard den 27-08-2014
    Oversigt over boldbaner.
    Thomas Kold den 20-08-2014
    Skoleforvaltningen i Randers Kommune indbyder til borgermøde i Fremtidens Foreningshus tirsdag den 9.september kl. 19.00 - 21.00. Fra forvaltningen deltager direktør Lars Keld Hansen, skolechef Torben Bugge og chefkonsulent Diana Lübbert Pedersen. Der deltager også byrådspolitikere.

Mødet er for Rismølleskolen, Korshøjskolen, Østervangsskolen, Nørrevangsskolen og Hadsundvejens Skole, så der bliver rift om pladserne i lokalet.
    Lene Skovgaard den 20-08-2014
    Hej allesammen......
    I forbindelse med skolelukning, vi vil meget gerne, hvis I i klassen vil finde en kontaktperson til klassen, som vi kan have direkte kontakt med i forhold til, hvad vi har gang i.

Kontaktpersonens navn og mailadresse og tlf nr. sendes til Lene Hersom Laursen fra skolebestyrelsen.
    Tak for opbaknigen fra Jer som deltog ved demonstrationen igår.

Står vi sammen, kan vi rigtig MEGET.

VH
    Lene Hersom Laursen skolebestyrelsen