• Hadsundvejens Skole
  • Hadsundvejens.skole@randers.dk

Pigedag, Fodbolddag & Legepatruljekursus: 8. & 9.A

Nyhed billede
Pigerne fra 8. og 9. kl. mødtes hos Dorte, hvor dagens program var Velvære & Tøsehygge. Vi startede med en sundhedssmoothie og derefter ”fordybelsesemner”, som I kan se ud fra billederne. Der blev lagt sundhedsmaske af kiwi og mango. Resultatet blev babybløde kinder. Så blev det føddernes tur med oliebad og fil. Afslutningen var den helt store neglelaksseance, hvor der virkelig blev eksperimenteret med farver og mønstre.
Det blev en rigtig hyggelig og morsom formiddag, hvorefter vi gik på Tirsdalens Skole, medbringende cupcakes til drengene og os selv. 

Her mødte vi en flok svedige, men glade drenge og ikke mindst en meget engageret og svedig træner. Drengene sluttede dagen med en 2. plads i deres pulje, desværre ikke nok til at gå videre, men alligevel et flot resultat.

Mølgaard og Kjob styrede legepatrulje-kurset fantastisk flot. De fik store roser –godt gået drenge.

Dorte og Jette
  • 23-09-2014
    cyklistprøve 6.a · 6A

Thomas Kold den 13-08-2014
    Forslag til ny skolestruktur i Randers Kommune
    Børn, Skole og Kulturforvaltningen fremlægger et forslag til en ny skolestruktur i Randers Kommune. Formålet er, at eleverne får mest muligt ud af skolereformen, at sikre høj trivsel og læring, skabe trygge børnemiljøer og fagligt stærke udskolingsmiljøer. Forslaget betyder, at 9 skoler får et særligt udskolingsmiljø, og at 10 skoler får børnemiljøer for 0.-6.klasse. Samtidig reduceres antallet af skoler fra 24 til 19. Forslaget giver et årligt provenu på 36 mio. kroner, som bliver på skoleområdet. Pengene skal blandt andet gå til moderne it i skolerne og tolærerordninger . Forslaget er udarbejdet af forvaltningen på baggrund af en række tilkendegivelser og politiske drøftelser blandt 26 byrådsmedlemmer. Det bygger på de bærende principper, som blev besluttet af byrådet efter processen om fremtidens folkeskole i 2012, som en bred kreds af forældre, borgere, interesseorganisationer og skolefolk deltog i.

Se forslaget her: www.nyskolestruktur.randers.dk

Marianne Larsen den 01-07-2014
    Kære forældre, elever og andre interesserede.

Klik på bilaget for mere information fra informationsaftenen om skolereformen afholdt på Hadsundvejens Skole tirsdag den 24. juni 2014.

I Hadsundvejens Skoles skoleblad "Skole-Nyt" kan du læse om hvordan vi tager fat på skolereformen på Hadsundvejens Skole. Se juni-udgaven af "Skole-Nyt", som eleverne har fået et eksemplar i papirform. "Skole-Nyt" ligger også som et link på skolens hjemmeside i venstre side.

Venlig hilsen Marianne Larsen, viceskoleleder