• Hadsundvejens Skole
  • Gl. Hadsundvej 3, 8900 Randers
  • Hadsundvejens.skole@randers.dk

JULEKLIPPEDAG fredag den 28/11 kl. 8:00 - 11:20

Vi klipper julepynt, laver juledekoration til klassens kalenderlys og får æbleskiver. SFO er åben fra kl. 11:20. Der er en ekstra juleklippedags-SAMLING kl. 9:50 i gymnastiksalen, hvor 1.A vil vise os et juledanseshow. Fællessangen er Søren Banjomus. Forældre er meget velkommen til at deltage i juleklippedagen.

Nyhed billede
.
  • 03-12-2014
    Samtaler 9.a · 9A

20465
  • Marianne Larsen den 26-11-2014

Mellemtrin og overbygning - elever i 4.-9. klasse: fritids- og idrætsvaner:
    Der er nedsat en arbejdsgruppe, der har til formål at kigge på, hvordan samspillet mellem skoler og fritidstilbud kan nytænkes. Dette for at understøtte tankerne bag den åbne skole. Som led i dette arbejde, er det blandt andet relevant at undersøge, hvorvidt folkeskolereformen har påvirket de unges fritids- og idrætsvaner. Fra mange foreningers side hævdes det nemlig, at den længere skoledag har medvirket til et fald i antallet af medlemmer i foreningerne.
    Arbejdsgruppen har derfor udarbejdet et spørgeskema, som skal udsendes til samtlige elever fra 0.-10. klasse i Randers Kommune (undtaget dog elever på specialskolerne). Dette med henblik på at få klarhed over udviklingen i Randers Kommune,- og som udgangspunkt for fremadrettet at kunne optimere samarbejdet mellem skoler og foreninger.

Spørgeskemaet besvares af eleverne selv (4.-9.kl.).

Link til spørgeskemaundersøgelsen: https://www.defgo.net/s.asp?id=1403320&c=YU78JV&s=1&l=da&p=randerskom

Deadline for besvarelse af spørgeskemaet er søndag d. 7. december 2014.

• Marianne Larsen den 26-11-2014

Indskoling - forældre og elever i 0.-3. klasse:

Vi vil gerne opfordre forældre til at bruge 10 min. på at besvare spørgeskemaet sammen med jeres barn/ børn.

Deadline for besvarelse af spørgeskemaet er søndag d. 7. december 2014.

Marianne Larsen den 23-11-2014
    December på Hadsundvejens Skole Kære elever og forældre
    Nu banker december på døren og måneden byder på forskellige aktiviteter, hvor forældre også er meget velkommen til at deltage.

Fredag den 28/11 kl. 8:00 – 11:20  JULEKLIPPEDAG.

Fredag den 12/12  kl. 9:50  LUCIA-optog i gymnastiksalen.

Torsdag den 18/12 kl. 9:50  3.A´s mini-julekoncert:
    3.A giver musikalske smagsprøver i gymnastiksalen efter at have arbejdet i ½ år med instrumentundervisning og sammenspil v/Randers Musikskole.

Mandag den 22/12 kl. 8:00 – 10:35  Juleafslutning. Mere om juleafslutningen følger.

Venlig hilsen  Marianne